Exposities


Je kan altijd een afspraak maken om werk op ons atelier te komen bekijken. We laten je graag zien, wat we allemaal maken.

Daarnaast staan we op altijd in april op het fantasie cosplay festival Elfia te Haarzuilen. Maar je kan ons ook treffen op comic-cons, Castlefest en diverse andere cosplay events.

Verder zijn we ook altijd van de partij op het Cultureelfestival van Baarn en andere lokale culturele activiteiten.

Op Instagram posten we onze activiteiten en lopende projecten.

Opening Tussen de staldeuren    


In 2015 heb ik meegedaan aan de voorrondes voor de Zomer Expo 2015.
Het thema was dit jaar 'woest'. Naar aanleiding hiervan heb ik een installatie gemaakt 'Het laatste masker'.
Het is een installatie van stof, metaal, wax en een geuidsintsallatie. Het beeld fluistert zachtjes de statements die naar mijn mening aangeven dat onze huidige vrijheid ook een masker nodig heeft om elkaar als gelijke te kunnen zien.
Helaas niet door tot de tentoonstelling in het gemeente museum dit jaar, maar wel weer door de eerste ronde heen, en daarmee opgenomen in de online catalogus online catalogus, deze is onder andere hier te vinden.

Het laatste masker


Het gezamelijke werk "Achter mijn koplampen aan" is te zien in het Gemeentemuseum Den Haag tijdens de tentoonstelling Zomer Expo 2014 Licht van 29 mei t/m 31 augustus 2014. Daarnaast is het werk "Altijd blijven dromen" uitgekozen voor de digitale gallerie van de ZomerExpo 2014.  Er staan zeker nog meer projecten op stapel waarbij we kunst en techniek willen gaan gebruiken om bijzondere interactieve kunstwerken te maken.

Opening Zomerexpo 2014    


In april heb ik weer mee gedaan aan de voorronde voor de Zomer Expo 2014. Gevestigde en niet-gevestigde kunstenaars konden zich met maximaal drie kunstwerken inschrijven voor de tentoonstelling ZomerExpo 2014 Licht. Aan deze oproep hebben ruim 1700 kunstenaars gehoor gegeven met 3000 kunstwerken. Uiteindelijk zijn er 248 werken uitgekozen door een jury Dit jaar was extra bijzonder omdat naast mijn eigen werk, voor het eerst met een gezamelijk werk mee heb gedaan. Een samenwerking tussen Rob van de Pijpekamp en mij zelf. De samenvoeging van de kennis van een ontwerper/ technicus en een kunstenares was zeer interessant en ook zeer succesvol. Het gezamelijke werk "Achter mijn koplampen aan" is te zien in het Gemeentemuseum Den Haag tijdens de tentoonstelling Zomer Expo 2014 Licht van 29 mei t/m 31 augustus 2014. Daarnaast is het werk "Altijd blijven dromen" uitgekozen voor de digitale gallerie van de ZomerExpo 2014.  Er staan zeker nog meer projecten op stapel waarbij we kunst en techniek willen gaan gebruiken om bijzondere interactieve kunstwerken te maken.

Opening Zomerexpo 2014    


Van 8 juni tot 15 september 2013 was mijn werk "A case of unearthly possession"  te zien op de vorige zomer expositie van het Gemeentemuseum Den Haag. www.gemeentemuseum.nl
Gevestigde en niet-gevestigde kunstenaars konden zich met maximaal drie kunstwerken inschrijven voor de tentoonstelling ZomerExpo 2013 Aarde. Aan deze oproep hebben ruim 1700 kunstenaars gehoor gegeven met 3000 kunstwerken. Uiteindelijk zijn er 239 werken uitgekozen door een jury, waaronder dus ook mijn werk.
Mijn kunstwerk "A case of unearthly possession"  kunt u ook bekijken op de digitale gallerie van de ZomerExpo 2013, samen met de andere uitgekozen kunstwerken.
www.zomerexpo.nl

  


Andere exposities waar diverse werken van mij te zien zijn geweest zijn oa Galerie Beek en Donk en Galerie Oost. Ik ben altijd geinteresseerd om mijn werk te exposeren of om werk speciaal voor een expositie te maken. Heeft u een mooie lokatie en zoekt u bijzonder werk 2d en/of 3d voor een expositie dan kunt u altijd contact opnemen met mij. (nadine@nadinerol.com)