Cursussen

In het atelier te Baarn geef ik in kleine groepjes of individueel diverse cursussen. Het zijn leuke korte cursussen op maat, zodat een ieder op elk tijdstip en van elke niveau kan meedoen.

Ik geef cursussen en workshops voor jongeren en volwassenen, zowel overdag als op avonden en in het weekend.

In een cursus staat soms een materiaal centraal zoals acrylverf, aquarelpotlood, pastelkrijt of andere tekenmaterialen. Een andere keer staat een onderwerp centraal zoals bijvoorbeeld: landschap, portret, abstract of dieren.

Daarnaast zijn er ook vaak blokjes met speciale onderwerpen zoals bijvoorbeeld: kleurgebruik, bijzondere kunststromingen, muziek, sprookjes of speciale feestdagen zoals halloween, kerst enz. Ik maak alle cursussen en workshops op maat. Dus wil je iets speciaals leren, laat het mij weten en ik kijk of het interessant is voor een cursus of workshop.

Voor jongeren geef ik bijvoorbeeld een cursus ter voorbereiding om toegelaten te worden op de kunstacademie.

Er is heel veel mogelijk. De meeste blokjes bestaan uit 3 tot 5 lessen van 1,5 uur in groepjes van maximaal 7 mensen. Altijd voorzien van een stukje theorie onder genot van een kopje thee of koffie. Daarna gaat iedereen aan de slag en krijg je individueel nog veel tips en truuks. Materialen heb ik op voorraad. Tijdens de cursus kan je daar van gebruik maken tegen een gering bedrag en na de cursus kan je het eventueel voor thuisgebruik aanschaffen.

Stuur gerust een mailtje voor het actuele programma of met je eigen verzoeken. Er is veel mogelijk en er draaien diverse cursussen waar je een keer bij kan aanschuiven.


Workshop of cursus op maat
Datum: op afspraak, het hele jaar door
Aantal: in overleg
Inschrijving: via: nadine@nadinerol.com
Kosten: afhankelijk van type workshop, prijsindicatie; 4 tekenlessen € 70,-
Inhoud: In overleg kan er een workshop op maat aangeboden worden. Dit is een leuke invulling voor bijvoorbeeld uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Workshops zullen met name op het vlak van tekenen en schilderen of boetseren gegeven kunnen worden.Meer informatie en suggesties treft u bij opdrachten.
(zie: opdrachten )